Çekiciye İhtiyaç Duyduğunuzda 15 Dakikada Araç Yolluyoruz


Bir çekicinin bulunduğunuz adrese hızlı bir şekilde gelmesi çok önemli. Kaza durumlarında aracın istediğiniz yere çekilmesi, en yakın servise götürülmesi veya bulunduğu yerde tamir ve onarım imkânı varsa bu işlemlerin yapılması için mümkün olan en kısa sürede verdiğiniz adrese ulaşırız.
15 dakika kadar kısa bir süre içerisinde siz çevrenin ve aracın güvenliğini sağlarken (uyarıcı levha veya güvenlik şeridine çekmek gibi…) bizde size ulaşmış olacağız. Hizmetimizden yararlanmak için öncelikle, yolda kaldığınızda veya kazaya karıştığınızda panik yapmayınız. Hemen Burda Çekici   firmamızı arayarak gerekli bilgileri veriniz. Biz, haftanın her günü ve günün her saati aktif bir şekilde hizmet veriyoruz. Bu nedenle hangi saatte aradığınızın hiçbir önemi yok.
Oto çekici firmamızdan aracınıza uygun çekici aracı ile, ekipmanlar ve deneyimli çekici operatörümüz hemen yola çıkar. Sizleri yolda zor durumda bırakmadan kısa sürede ulaşır ve mümkün olan en iyi çözümü sunarız.
Kalabalık trafiğe sahip ve milyonlarca insanın bulunduğunu İstanbul’da sürekli kaza ve arıza gibi durumlarla karşılaşıyoruz. Bu tarz can sıkıcı durumlar nedeniyle yolda kaldığımızda acil çekici ihtiyacımız doğar. İşte tamda burada, Burda Çekici firmamız devreye giriyor. Tam olarak, 15 dakikada araç yolluyoruz   desek? Mükemmel bir zamanlama olurdu değil mi? Evet doğru duydunuz, bulunduğunuz bölgeye 15 dakikada araç yollayarak sorunlarınızın hızlı bir şekilde çözülmesini sağlıyoruz.